Montage

Montage van ons UitvaartFrame op de truck / wagen

Ik lever alle benodigde bevestigingsmiddelen om het uitvaart frame en de uitvaartkist op professionele manier te vervoeren naar het crematorium of de begraafplaats.

Ook verhuur ik een sierdeksel voor de koppelschotel.

De meest eenvoudige manier is bevestiging met behulp van uitschuifbare klembalken. Deze balken zijn 50 x 50 mm in doorsnede. Omdat er soms onvoldoende ruimte tussen de chassisbalken is (vanwege elektra, accu’s, pneumatiek of hydrauliek zit), heb ik speciale klemmen (kikkerplaten) ontwikkeld die op het chassis geklemd worden.

Indien u met de truck / vrachtwagen naar de loods in SAMBEEK komt, verzorg ik de montage. In deze loods heb ik een takel om het UitvaartFrame op het voertuig te tillen. Extra personeel is (dus) niet noodzakelijk, maar wel gezellig.

Indien de montage op locatie plaats vind, adviseer ik het UitvaartFrame met ‘handkracht’ op te tillen. Dit om schade te voorkomen.

Om het frame op locatie op een truck te kunnen tillen, lever ik 2 houten balken mee. Hiermee is het uitvaart frame met gemak door 4 personen op de truck te tillen. Het UitvaartFrame weegt ca. 80 tot 100 kg, afhankelijk van het type UitvaartFrame.

Ook in België is uitvaart met eigen voertuig wettelijk toegestaan, mits de uitvaartkist bedekt is.

  • Er is keuze uit 3 verschillende uitvoeringen van het UitvaartFrame:
  • UitvaartFrame zonder dakje € 195,- excl. 21% BTW = € 235,95 incl. BTW , voor de eerste 24 uur huur.
  • UitvaartFrame met dakje € 220,- excl. 21% BTW = € 266,20 incl. BTW, voor de eerste 24 uur huur.
  • UitvaartFrame met dakje en gordijntjes € 245,- excl. 21% BTW = € 296,45 incl. BTW, voor de eerste 24 uur huur.

Extra dagen kosten € 50,- excl. 21% BTW = € 60,50 incl. BTW per dag extra.

De huur dient in mijn bezit te zijn vóórdat het UitvaartFrame opgehaald wordt.

Belgische bedrijven betalen géén BTW, Belgische particulieren (helaas) wel.

Desgewenst bezorg ik (tegen betaling) het UitvaartFrame bij u en monteer het op uw voertuig. Ik bezorgen door heel Nederland & België.
Te laat komen op de uitvaart is GEEN optie, dus kan ik eventueel het UitvaartFrame de dag vóór de uitvaart bezorgen. Dit om eventueel langdurig oponthoud onderweg op te kunnen vangen. Zo kan ik garanderen dat het UitvaartFrame op tijd op de truck gemonteerd staat.

Het UitvaartFrame is te huur voor uitvaart, crematie, ter aarde bestellen door middel van een truck, vrachtwagen, camion of landbouwwagen achter een tractor. Op deze manier kan het leven weerspiegeld worden van iemand die in het transport, logistiek of landbouw werkzaam was.