Uitvaartframe

UitvaartFrame verhuur, ook in België.

Het komt helaas voor dat mensen ons te vroeg ontvallen.
Bij mensen uit de transportwereld zou het mooi zijn als de overledene met zijn/haar ‘eigen’ truck of vrachtwagen naar de laatste rustplaats gebracht kan worden.
Dan moet er in allerijl iets gemaakt worden om de uitvaartkist eerbiedwaardig op de truck te kunnen vervoeren.
Maar het kan ook eenvoudiger. Wij bieden ons professioneel UitvaartFrame / rouwframe (ook wel kistdrager, opbouw, constructie, affuit of stellage genoemd) te huur aan voor uitvaart en crematie door heel Nederland en België. Het uitvaart frame is universeel gemaakt en kan geplaatst worden op ‘zijn/haar’ eigen voertuig (truck, vrachtwagen of anderszins). 
De koppelschotel kan gewoon op zijn plaats blijven zitten. Zie YouTube, zoek op “Uitvaartframe“.

 

Er is keuze uit 4 verschillende uitvoeringen van het UitvaartFrame:

• UitvaartFrame zonder dakje € 195,00 excl. 21% BTW = € 235,95 incl. BTW, voor de eerste 24 uur huur.
• UitvaartFrame met dakje € 220,00 excl. 21% BTW = € 266,20 incl. BTW, voor de eerste 24 uur huur.
• UitvaartFrame met dakje en gordijntjes € 245,00 excl. 21% BTW = € 296,45 incl. BTW, voor de eerste 24 uur huur.
• UitvaartFrame zonder dakje voor container auto € 275,00 excl. 21% BTW = € 332,75 incl. BTW, voor de eerste 24 uur huur.

Wij leveren alle benodigde bevestigingsmiddelen om het uitvaart frame en de afscheidskist op verantwoordde manier te vervoeren naar het crematorium of de begraafplaats.

Ook in België is uitvaart met eigen voertuig wettelijk toegestaan, mits de uitvaartkist aan het oog onttrokken is.

In de afgelopen 7 jaar, hebben wij de ontwikkelings- en advertentiekosten van het UitvaartFrame eruit kunnen halen. Dat voordeel schenken wij aan onze klanten.
Daarom is de huurprijs van ons UitvaartFrame met maximaal € 80,- excl. BTW verlaagd.
• Vanaf 1 juni 2021 bedraagt de huur van het UitvaartFrame zonder dakje voor de eerste 24 uur (met redelijke marge) € 195,- excl. 21% BTW = € 235,95 incl. BTW ( mits u het UitvaartFrame op komt halen in SAMBEEK, postcode 5836 CA ).
• Het dagtarief voor extra dagen bedraagt € 50,- excl. 21% BTW.
• De huur dient in ons bezit te zijn vóórdat het UitvaartFrame opgehaald wordt.

Desgewenst bezorgen en monteren wij (tegen vergoeding) het UitvaartFrame bij u. Wij bezorgen door heel Nederland, België & Duitsland.
Te laat komen op de uitvaart is géén optie. Wij streven ernaar, het UitvaartFrame de dag vóór de uitvaart te bezorgen en te monteren.  Dit om eventueel langdurig oponthoud onderweg op te kunnen vangen. Zo kunnen wij garanderen dat het UitvaartFrame op tijd op de truck gemonteerd staat.

Wij verhuren (naast ons UitvaartFrame) ook een sierdeksel om het vet van de koppelschotel aan het oog te onttrekken.
Door de koppelschotel tevoren af te dekken met plastic, is de sierdeksel vetvrij te houden. Wij adviseren de bijgeleverd wegwerphandschoenen te gebruiken tijdens het aanbrengen van het afdekplastic. Het plastic wordt onder de koppelschotel met Duckt-tape bij elkaar getrokken. Dit doen we, om te voorkomen dat het plastic gaat wapperen.
De deksel kan met de bijgeleverde trekbandjes vast gezet worden.

De huur van de koppelschotel sierdeksel bedraagt € 35,- excl. 21% BTW = € 42,35 incl. BTW voor de eerste 24 uur met redelijke marge.
Extra dagen huur kost € 5,- excl. 21% BTW per dag extra.

Ons UitvaartFrame (ook wel kistdrager, Uitvaart plateau of constructie genoemd) is te huur voor uitvaart, crematie, ter aarde bestellen door middel van een truck, vrachtwagen, camion of landbouwwagen achter een tractor. Op deze manier kan het leven weerspiegeld worden van iemand die met veel liefde in het transport, logistiek of landbouw werkzaam was.

Indien u zelf geen truck ter beschikking heeft, doen wij ons uiterste best u toch van dienst te zijn. Inmiddels hebben we 16 eigenaren bereid gevonden hun truck te verhuren als RouwTruck. Dus, voor elk wat wils. Bij ons is er veel keuze.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.