Het optillen en de montage van ons UitvaartFrame op de truck

 Wij leveren alle benodigde bevestigingsmiddelen om het uitvaart frame en de uitvaartkist op verantwoordde manier te vervoeren naar het crematorium of de begraafplaats.

De meest eenvoudige manier is bevestiging met behulp van uitschuifbare klembalken. Deze balken zijn 50 x 50 mm in doorsnede. Indien er geen ruimte tussen de chassisbalken is (omdat daar elektra, accu's, pneumatiek of hydrauliek zit), hebben wij speciale klemmen ontwikkeld die op het chassis geklemd worden.

Om het frame op een truck te kunnen tillen, leveren wij 2 balken mee. Hiermee is het uitvaart frame met gemak door 4 personen op de truck te tillen. Ons UitvaartFrame weegt ca. 80 kg.

Ook in België is uitvaart met eigen voertuig wettelijk toegestaan, mits de uitvaartkist bedekt is.

Het huren van ons UitvaartFrame kost € 275,- excl. 21% BTW voor 1 dag (24 uur). Extra dagen kosten € 50,- excl. 21% BTW per dag extra. Dit bedrag dient in ons bezit te zijn vóórdat het UitvaartFrame opgehaald wordt.

Desgewenst bezorgen wij (tegen betaling) het UitvaartFrame bij u en monteren het op uw voertuig. Wij bezorgen door heel Nederland & België.
Te laat komen op de uitvaart is GEEN optie, dus kunnen we eventueel het UitvaartFrame de dag vóór de uitvaart bezorgen.  Dit om eventueel langdurig oponthoud onderweg op te kunnen vangen. Zo kunnen wij garanderen dat het UitvaartFrame op tijd op uw voertuig gemonteerd staat.

Ons UitvaartFrame is te huur voor uitvaart, crematie, ter aarde bestellen door middel van een truck, vrachtwagen, camion of landbouwwagen achter een tractor. Op deze manier kan het leven weerspiegeld worden van iemand die in het transport, logistiek of landbouw werkzaam was.

Er is keuze uit 3 verschillende uitvoeringen van het UitvaartFrame:
• UitvaartFrame zonder dakje.
• UitvaartFrame met dakje.
• UitvaartFrame met dakje en gordijntjes.

UitvaartFrame.nl
Anita & Gijs Kleter
Het UitvaartFrame staat NIET bij ons thuis, maar in een loods in Sambeek 5836 (Noord Brabant, Nederland).
Tel. +31 (0)612 492 771 / +31 (0)621 418 530  (Tot 21:00u , ook in het weekend. Mochten we onverhoopt NIET opnemen, spreek dan s.v.p. de voicemail in.)
e-mail adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.