Ons UitvaartFrame op een truck

Ons professioneel uitvaart frame is universeel toepasbaar. Het past op elke truck. De koppelschotel hoeft daarbij NIET gedemonteerd te worden.

Wij leveren alle benodigde bevestigingsmiddelen om het frame en de uitvaartkist op verantwoordde manier te vervoeren naar het crematorium of de begraafplaats. De meest eenvoudige manier is bevestiging met behulp van uitschuifbare klembalken. Deze balken zijn 50 x 50 mm in doorsnede. Indien er geen ruimte tussen de chassisbalken is (omdat daar elektra, accu's, pneumatiek of hydrauliek zit), hebben wij speciale klemmen ontwikkeld die op het chassis gemonteerd worden.

Om ons UitvaartFrame over de koppelschotel heen op de truck te kunnen tillen, leveren wij er 2 balken bij. Daarmee is het frame van ca. 80 kg met gemak door 4 personen op te tillen. (zie bijgevoegde foto’s en de video)

Ook in België is uitvaart met eigen voertuig wettelijk toegestaan, mits de uitvaartkist bedekt is.

Wij hebben de prijzen van onze UitvaartFrame’s drastisch verlaagd met maximaal € 80,-.

In 2015 zijn we begonnen met een huurprijs van  € 275,- excl. 21% BTW voor elk type frame.
We hoeven niet van het verhuur van onze UitvaartFrame’s te leven. Daarom schenken wij het voordeel aan de nabestaanden.
Dit zijn de nieuwe huurprijzen worden vanaf 1 juni 2021 mits u het UitvaartFrame op komt halen in SAMBEEK, postcode 5836 CA :
•    UitvaartFrame zonder dakje € 195,- excl. 21% BTW, voor de eerste 24 uur huur.
•    UitvaartFrame met dakje € 220,- excl. 21% BTW, voor de eerste 24 uur huur.
•    UitvaartFrame met dakje & gordijnen € 245,- excl. 21% BTW, voor de eerste 24 uur huur.
•    UitvaartFrame voor containerauto zonder dakje & gordijnen € 275,- excl. 21% BTW, voor de eerste 24 uur huur.
•    UitvaartFrame voor EXTREEM grote uitvaartkist zonder dakje & gordijnen, prijs op aanvraag.
. Extra dagen kosten € 50,- excl. 21% BTW per dag extra. Dit bedrag dient in ons bezit te zijn vóórdat het UitvaartFrame opgehaald wordt.

Desgewenst bezorgen wij (tegen betaling) het UitvaartFrame bij u en monteren het op uw voertuig. Wij bezorgen door heel Nederland & België.
Te laat komen op de uitvaart is GEEN optie, dus kunnen we eventueel het UitvaartFrame de dag vóór de uitvaart bezorgen.  Dit om eventueel langdurig oponthoud onderweg op te kunnen vangen. Zo kunnen wij garanderen dat het UitvaartFrame op tijd op de truck gemonteerd staat.

Ons UitvaartFrame is te huur voor uitvaart, crematie, ter aarde bestelling door middel van een truck, vrachtwagen, containerwagen, camion of landbouwwagen achter een tractor. Op deze manier kan het leven weerspiegeld worden van iemand die in het transport, logistiek of landbouw werkzaam was.

Indien u zelf geen truck ter beschikking heeft, doen wij ons uiterste best u toch van dienst te zijn. Inmiddels hebben we 14 eigenaren bereid gevonden hun truck te verhuren als RouwTruck. Zie tab "RouwTrucks te huur". Dus, voor elk wat wils. Bij ons is er keuze.

UitvaartFrame.nl
Anita & Gijs Kleter
Het UitvaartFrame staat NIET bij ons thuis, maar in een loods in Sambeek 5836 (Noord Brabant, Nederland).
Tel. +31 (0)612 492 771 / +31 (0)621 418 530   (Tot 21:00u , ook in het weekend. Mochten we onverhoopt NIET opnemen, spreek dan s.v.p. de voicemail in.)
e-mail adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.